Intimvoksing og forberedelser

Her kommer flere gode grunner til hvorfor du bør ta turen innom oss for en voksing.

Litt informasjon

Til deg som lurer på hva du trenger å forberede deg på før du kommer til en time for brasiliansk intimvoksing. Først og fremst er det viktig at du kommer til en salong som har god erfaring i voksing og som har eksistert lenge. God hygiene og at terapeuten din har lang erfaring gir tryggere behandlinger.

Hva skal du tenke på?

Skal du vokse deg for første gang kan det være greit å ikke ha stramme bukser. Pass på at lengden på intimhårene ikke er over 1,5 cm. eller under 1 cm. Helst ser vi at du har ventet ca. 12-14 dager etter barbering før du kommer til oss. Vi vet det er forferdelig å spare, men dette er nødvendig for at resultatet skal bli bra. Hvis du trenger litt tid på å ordne deg før du skal vokses, er det bare å si ifra.

Vanlige spørsmål

Mange lurer på om det er mulig å trene samme dag som man har vokset seg. Dette er opp til den enkelte å vurdere men vokser du deg fast er ikke dette et problem. Husk å smør deg med fuktighetskrem eller olje før trening for å unngå at saltet i svette irriterer huden mer enn nødvendig. Og smør igjen etter dusj. Gjelder ikke førstegangs voksere eller de som har ventet i over 3 mnd å vokse seg.

Kan jeg sole meg eller ta solarium samme dag jeg har vokset brasiliansk? Vi anbefaler å vente til dagen etter men om du smører deg med solfaktor 15 og oppover og etter solingen smører deg med en god aftersun lotion har du gode muligheter for at det ikke oppstår irritasjon i huden. Gjelder ikke førstegangs voksere eller de som har ventet i over 3 mnd å vokse seg.

Å bade i saltvann eller klor vil føre til at det oppstår en svak svie og huden blir litt lenger irritert enn vanlig. Irritasjonen vises i form av små røde prikker. Smør med beroligende krem dag og natt til deg roer seg. Ikke farlig.

Jeg har barbert i mellomtiden!. Har du barbert eller blitt vokset med strips er det vanlig at man får uregelmessig hårvekst. Dvs. at hårene vokser ut i forskjellig lengde over tid. For å få den glatte opplevelsen med at hårene er borte lenge kan det ta ca 2-3 behandlinger med voks før hårene vokser ut samtidig.

Vi har kun engangsutstyr 100% steril og ren voks.

Brasiliansk er vårt spesialitet siden 2006. Vi ønsker å dele denne gleden en brasiliansk voksing gir, ren egen velvære og huden blir glatt og hårfri lenge.  Vi bruker kun engangsutstyr og alt blir kastet og flater rengjort og sterilisert. Nyvaskede håndklær og godt med engangsutstyr som tørr servietter og våtservietter og annet som kan være av nødvendighet for våre kunders velvære.

Om voksen

Voks produktene er veganer vennlige, fri for animalske ingredienser og inneholder ikke palmeolje eller parabener. Vi bruker voks med og uten strips. Til brasiliansk waxing bruker vi voks uten bruk av strips alltid. Voksen vi bruker har en lav temperatur som gjør det mer behagelig når den påføres på kunden. Laget med de beste mildeste ingrediensene med tanke på ren og god kvalitet. Fin til sensitiv hud og alle andre hudtyper.

Vi har et godt utvalg av intimprodukter til før og etter voksing.

Vi har et godt utvalg av produkter som anbefales til hjemmebruk etter voksing. Dette for å unngå irritasjoner i huden som f.eks. røde prikker. Vi gir deg gode råd og veiledning i bruken av disse.

Fil 02.01.2018, 13 08 12

Informasjon skrevet av Tanja, daglig leder.

ENGLISH

Preparation for Brazilian Waxing

 • Hair needs to be approximately under 1 centimetre long for effective removal.
 • If you have just shaved, you should have at least three weeks of hair growth before waxing.
 • Clients can take one paracetamol before the treatment.
 • In the days leading up to your appointment, be sure to exfoliate and moisturise skin regularly, wait for 3 days before exfoliating.
 • Wear loose clothing to your appointment– tight clothing will rub against the area and aggravate tender skin.
 • Clients should shower or use feminine hygiene wipe before arriving for their appointment.
 • Clients should not have alcohol, caffeine, stimulatory medications or recreational drugs before the treatment as this may increase sensitivity and apprehension.

The Treatment Process

When you enter the treatment room it should be private, clean, preferably air-conditioned and well ventilated with good lighting. The therapist will instruct the client on how to get ready and then leave the room allowing the client privacy.

 • Clients are asked to remove their clothing from below the waist, and place in a plastic bag provided.
 • The client will change and gown a towel around the waist.
 • Some salons provide clients baby wipes so that they can clean the treatment area before they get on the couch.
 • The clients are asked about the skin and we perform a consultation.

Aftercare – advice for clients

At the completion of the treatment the therapist will spray the area with calming products.  The therapist will instruct the client to change back into their clothes.

Advise the client to treat the area very gently and to be aware of complications.

 • Wear loose clothing – any friction on the area will aggravate the already sensitive skin.
 • Cotton underwear is the best as it allows perspiration to evaporate from the skin surface.
 • Avoid any activities that will cause friction in the area until the skin has recovered, including intercourse.
 • Do not have heat treatments or hot showers for a few hours after treatment.
 • Use antibacterial soap/wash.
 • Do not sunbathe or spray tan after treatment – for the next 24 hours.
 • Avoid activities which cause perspiration – work outs, running, using a sauna.
 • It is advised that you do not swim in chlorinated pools for the next 24hrs.
 • Do not loofah or exfoliate the area until one week after the treatment.
 • Use a skin care between treatments such as lotion.
 • If prone to ingrown hairs use a take home treatment, which should be used between treatments.

Beauty BOX Klinikken

[wysija_form id="1"]